Visum

Vi hjälper dig att ta snabbfilen ut i världen

Att ordna visum kräver ofta en hel del pappersarbete, med många handlingar som ska stämplas och undertecknas. Det är en tidskrävande, kostsam och komplex process med många fallgropar och möjliga förseningar.

Ofta krävs det många timmar eller till och med hela dagars arbetsinsats och resor, på bekostnad av din vanliga verksamhet. Vad är en hel arbetsdag på kontoret värd för dig?

Oavsett om du behöver affärsvisum, turistvisum eller arbetsvisum till Kina, Ryssland, Indien, USA eller något annat land, täcker våra tjänster alla moment i ansökningsprocessen.

Du slipper stå i kö på ambassaden, sänker dina kringkostnader och överlåter hela processen åt oss. Enklare blir det inte.

image description

Beställ våra visumtjänster idag

 1. Skapa beställning

  Hitta information om kraven på vår webbplats och gör din beställning via InfoBook eller kontakta vår kundtjänst.

  Få åtkomst till InfoBook nu

 2. Skicka pass och andra handlingar

  Samla alla handlingar som krävs och skicka dem till oss tillsammans med orderbekräftelsen, eller beställ hämtning via InfoBook.

  Vissa länder kräver ytterligare information för att behandla din visumansökan, till exempel biometriska data.

 3. Få ditt visum

  Efter en grundlig kontroll skickar vi ditt pass och visum med bud eller som rekommenderat brev. Om det är mycket bråttom kan vi ordna så att du kan hämta dina handlingar på flygplatsen.

Comet Consular Services

Få åtkomst till InfoBook

InfoBook är vår webbaserade informations- och beställningsplattform. Den är gratis att använda och ger dig som företagskund aktuell och fullständig information om vilka konsulära krav som gäller för ditt resmål. Den kan också användas för att beställa våra tjänster.

Få åtkomst nu

Vi hanterar komplexa frågor, ger dig all information du behöver och löser eventuella problem i tid

 • Vi tillhandahåller aktuell information om formulär, regler och krav för alla världens länder.
 • Vi hjälper dig med att fylla i ansökan korrekt och påminner dig om att inkludera inbjudningar, foton och andra nödvändiga bilagor.
 • Vi kontrollerar att din ansökan uppfyller alla krav och levererar den till den aktuella ambassaden eller det aktuella konsulatet samt lägger ut för alla visumavgifter.
 • Vi erbjuder en samlad kontaktpunkt så att du får full överblick över alla avgifter och andra kostnader.
Våra medarbetare måste ofta resa med kort varsel, och då behöver vi hjälp snabbt. Då är det bra att veta att jag kan lita på Comet, och jag uppskattar verkligen att de är så effektiva och professionella. Grete Hough, Norwegian Refugee Council
Vårt företag reser till många länder med mycket komplexa och stränga inreseregler. Comet har den expertis som behövs för att se till att våra medarbetare kan resa till och företräda oss på många svårtillgängliga platser. Annika Bloch Christensen, Chief of Staff, Drive Studios
Comet har alltid ställt upp för att hjälpa oss och svara på alla våra frågor. Vi har inte resurser till att hålla oss uppdaterade om alla visumkrav i de olika länderna vi besöker, och därför är Comet en mycket viktig partner för oss. Dorthe Pedersen, Management Secretary, Riantics A/S

Visum med Comet – för att din tid är värdefull

Vi har erbjudit professionella tjänster som förenklar visumprocessen på den nordiska marknaden sedan 1985. Tack vare våra engagerade och erfarna medarbetare tillgodoser eller överträffar vi kontinuerligt behoven och förväntningarna hos våra nordiska kunder.

Med vårt fokus på konsulära ärenden håller vi oss ständigt uppdaterade om nya regler och bestämmelser och kan ge våra kunder den senaste informationen.

Vår kundtjänst kan svara på alla frågor om olika visum och kraven som ställs. Du kan kontakta oss via e-post, telefon och chatt under våra öppettider.

Våra tjänster omfattar alla aspekter av visumansökan till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos Comet är alla VIP-kunder.

Vi är experter på dokumentlogistik och har utmärkta samarbetsrelationer med logistikföretag runt om i världen. Det gör att vi kan erbjuda flexibla logistiklösningar, som upphämtning och snabba leveranser av dokument överallt i världen.