Service på plats

Platsplatser kan vara en effektiv lösning för organisationer som konsekvent behandlar ett stort antal visum- och passappsresor eller kräver högsta möjliga kundanpassad service. Comet kan träna och placera personal på din företagsplats eller service dina affärsbehov genom att hyra ett dedikerat team av supportpersonal inom våra egna kontor. Comet kommer att tilldela en särskild kontohanterare för att hantera ditt förhållande. Denna ledande Comet medarbetare ansvarar för att du arbetar för att säkerställa att vi tillhandahåller högsta servicenivå och stöd till din organisation. Comet kommer att utveckla och ge kvartalsrapporter som detaljerar kontoaktivitet.

Comet’s Tjänster på plats inkluderar:

  1. Dedikerad personal.  Comet kan erbjuda dedikerad utbildad personal för att möta specifika organisatoriska behov.
  2. Personanpassad service. Stänga arbetsförhållanden med organisationsmedarbetare erbjuder en direkt 'one-to-one' servicemodell. Anställda hör en välbekant röst och arbetar med samma kontakt för alla förfrågningar som behandlas.
  3. Ansökningshantering. Comet erbjuder två sätt att hantera alla applikationer när du skickar jobb till onsite-teamet. Kunden kan välja att beställa online eller använda en manuell orderformulär, i vilket fall Visumservice -personalen kommer att slutföra orderprocessen på den anställdes vägnar.
  4. Öppet utanför kontorstid. För att tillgodose våra kunders resebehov, bemannar Comet en tjänsteansvarig för timmar ombord för att hjälpa kunderna med sista minuten eller resevisum och passbehandling. Efter överenskommelse kan arbetet levereras till vårt kontor före eller efter normala öppettider. Vår utcheckningstjänst garanterar att din kunds visumansökan deltar på den kvällen och är redo för inbäddning nästa dag.
  5. Mottagande och leverans på flygplatser. Comet hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med vår tjänst mottagande och leverans direkt på flygplatserna. Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument.
  6. Äganderättsskyddad databas.  Comet klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller de specifika kraven för resenärer av samtliga nationaliteter inför resa i hela världen, oavsett land. Comet ger dig ett skräddarsytt Comet-ansökningspaket som innehåller noggranna anvisningar som är enkla att följa, specifiserar de krav som finns på ansökningshandlingarna samt alla ansökningsformulär som krävs för att ansöka om ditt visum.
  7. Ansök om och få ditt visum samma dag. Comet kan behandla visum på så kort tid som en dag. Kompletta ansökningar som tas emot på vårt kontor senast 08.00 lämnas in på ambassaden samma dag. Handläggningen påbörjas samma dag och skjuts inte upp eller försenas oavsett deadline.
  8. Schengenvisum. Comet har en överenskommelse med alla Schengen-ambassader som tillåter inlämning av tredje part. Vi är ett av få företag som finns med på den ackrediterade listan hos Frankrikes, Schweiz och Ungerns ambassad.
  9. Ambassadernas öppettider och uppdateringar. Comet skickar ut en veckovis avisering som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från Comet för din affärsverksamhet?

Comet finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

Comet globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. Comet arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info