Reseföretag

Comet tillhandahåller reseföretag med en effektiv och automatiserad procedur för att minska den förvirring som ofta är kopplad till handläggningen av visum åt deras kunder.

Comet ger reseföretag möjlighet att handlägga stora beställningar av resedokument till alla resenärer som ska åka på en viss resa. Comet kan hjälpa större reseföretag att se till att deras gäster är redo för resan genom att informera resenärerna om vilka inresekrav som gäller för varje land de ska besöka under sin tripp. Comet tillhandahåller snabb, enkel och säker handläggning av visum samt legaliseringar för att garantera att alla resegrupper, oavsett storlek, är redo för avfärd i god tid innan avgångsdatumet för deras resa.

Comet unika tjänster för reseföretag omfattar:

 1. Comet-ansökningspaket. Comet skapar och skickar ut landsspecifika Comet-ansökningspaket till reseföretagen för att tillhandahålla deras resenärer med alla inresekrav som krävs för de länder som de planerar att besöka.

  Resenärerna känner oftast inte till vilka krav som gäller för att ordna ett visum, eller hur handläggningen går till, när de förbereder en utlandsresa. Resenärerna kan lätt följa de enkla anvisningarna i ansökningspaketet från Comet för att ordna ett visum, även de som inte gått igenom denna process tidigare. Paketet har ett format som är enkelt att läsa och utgör en effektiv metod för att leverera visumkraven till resedeltagarna. Ansökningspaketet från Comet innehåller alla ansökningsformulär, information gällande krav samt handläggningstider för visum. I paketet finns även praktisk information om det specifika resmålet.

  Ansökningspaketet från Comet kan skräddarsys för att omfatta flera länder om resplanen inkluderar detta. Comet kan även specialanpassa paketen med reseföretagets logotyp för att på så sätt ge er en extra möjlighet till branding och att visa upp varumärket.

  Comet ger rabatterade priser till reseföretag som använder Comet ansökningspaket och kan även ge provisioner om ni så önskar. Andra betalningsalternativ inkluderar att lägga in kostnaden för visumet i den totala resekostnaden samt att tillhandahålla visumservicen som en del av ett paket för en viss resegrupp, eller att skilja på paket och visum och låta resenärerna betala visumkostnaden direkt till oss. Reseföretaget kan sälja denna tjänst till resenärerna på sitt försäljningsställe för att maximera provisionerna och se till att alla resenärer ordnar visum i god tid innan avresan.

 1. Öppet utanför kontorstid. Comet är det enda företaget i Norge som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid. För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har Comet en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum för sista-minuten-resor eller akuta resor. Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid. Vår tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.
 2. Mottagande på flygplatser. Comet hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med vår tjänst mottagande på flygplatserna. Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument. Vi kan även samordna leveransen av pass till avresande resenärer som har ansökt om brådskande visum i sista minuten.
 3. Äganderättsskyddad databas. Comet klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller specifika krav för nästan alla resmål i världen. Comet ger alla resenärer ett skräddarsytt Comet-ansökningspaket som innehåller enkla och fullständiga anvisningar för just deras visumbehov.
 4. Ansök om och få ditt visum samma dag. Comet kan handlägga visum på så kort tid som en dag. Ansökningar som tas emot på vårt kontor innan klockan 08.00 skickas in till ambassaden eller konsulatet i fråga under samma dag som vi tar emot ansökningarna. Nu behöver du inte skjuta upp arbetsuppgifter eller råka ut för förseningar, oavsett vilken deadline du har.
 5. Ambassadernas öppettider och uppdateringar. Comet skickar ut en veckovis avisering som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från Comet för din affärsverksamhet?

Comet finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

Comet globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. Comet arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info