Om oss

Med över 50 års erfarenhet är CIBT och dess dotterbolag Comet den globalt ledande serviceaktören för hantering av visumansökningar och pass.

Under förra året hjälpte vi nästan en miljon människor att ordna de dokument som krävs för internationentellt resande.  Att använda CIBT och dess dotterbolag VisumService, Comet Consular Service AB är det snabba och smidiga sättet att ansöka om visum och andra resedokument inför en resa var som helst i världen, inklusive de mest populära resmålen som Kina, Indien, Ryssland, Australien och Saudiarabien.

Bland våra kunder finns enskilda resenärer och affärsresenärer ifrån några av världens största bolag, kryssningsrederier och resebyråer.  Vi är stolta över att mer än två tredjedelar av FORTUNE 500-företagen och världens största reseföretag och kryssningsrederier är våra kunder.

Comet-lösningen

  1. Bland de absolut snabbaste.  Comet kan behandla visumansökningar snabbt, ofta så snabbt som på en dag.
  2. Brett tjänsteutbud. Comet kan hjälpa dig att ansöka om visum till över 200 länder och utöver det även ansöka om elektroniska visum, som ett australiensiskt ETA-visum eller ett ESTA-tillstånd för USA åt dig.  Comet kan hjälpa dig att framställa såväl resedokument , som en officiell inbjudan (inbjudningsbrev) samt handels- och juridiska dokument för legalisering eller översättning.
  3. Äganderättsskyddad databas. Comet klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller de specifika kraven för resenärer av samtliga nationaliteter inför resa i hela världen, oavsett land.  Comet ger dig ett skräddarsytt Comet-ansökningspaket som innehåller noggranna anvisningar som är enkla att följa, specifiserar de krav som finns på ansökningshandlingarna samt alla ansökningsformulär som krävs för att ansöka om ditt visum.
  4. Specialister på visum och pass. Comet har bland sina anställda över 1500 specialister på visum och pass. Dessa personer granskar din ansökan individuellt innan den lämnas in till en ambassad eller Svensk id- och passmyndighet.  Comet har specialister som är kunniga och är medvetna om att du som kund sätter din tilltro till dem. De strävar därför alltid efter att ge dig en så personlig, korrekt och säker hantering som möjligt.
  5. Säker hantering.  Comet åtar sig att skydda din personliga integritet. Vi är medvetna om att de dokument som krävs för att ansöka om ett visum eller resedokument ofta är värdehandlingar. Därför har vi som högsta prioritet att se till att din persondata och dina dokument hanteras säkert.  Comet lämnar inte ut personuppgifter eller privata dokument till tredje part.
  6. Spårning av beställningen i realtid. När vi på Comet tar emot din ansökan skickar vi dig ett e-postmeddelande för att bekräfta att vi fått dokumenten som krävs och att det lämnas in till aktuell ambassad.  Med vårt spårningsverktyg kan du spåra din ansökan i realtid via vår webbsida.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info

Vårt åtagande

Läs mer om vårt åtagande att vara det snabbaste och enklaste sättet att ordna de resedokument du behöver.  

Mer info