Statliga myndigheter

Comet tillhandahåller skräddarsydda verktyg och anpassat innehåll för att ge stöd åt de unika resebehov som statstjänstemän har.  Comet kan ordna visum till tjänstemän från alla stater när de ska resa i diplomatiska ändamål.  Comet erbjuder visum- och legaliseringslösningar för statstjänstemän som är på resande fot, till i princip alla regioner i världen.   Comet har skapat och upprätthåller affärsrelationer med ambassader som representerar nästan alla länder i världen.  Som ett resultat av detta kan Comet tillhandahålla en snabb, enkel och säker service där vi ser till att alla ansökningar och diplomatiska krav behandlas i god tid innan avgång.

Comet unika tjänster för statstjänstemän omfattar:

  1. Öppet utanför kontorstid.  Comet är det enda företaget i Sverige som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid.  För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har Comet en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum för sista-minuten-resor eller akuta resor.  Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid.  Vår tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.
  2. Mottagande och leverans på flygplatser. Comet hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med vår tjänst mottagande och leverans direkt på flygplatserna.  Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument.  Vi kan även samordna leveransen av pass till avresande resenärer som har ansökt om brådskande visum i sista minuten.     
  3. Äganderättsskyddad databas.  Comet klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller specifika krav för nästan alla resmål i världen.  Comet ger alla resenärer ett skräddarsytt Comet-ansökningspaket som innehåller enkla och fullständiga anvisningar för just deras visumbehov.
  4. Ansök om och få ditt visum samma dag. Har det dykt upp en sista-minuten-resa och du behöver ett visum omgående? Comet gör dina sista-minuten-resor möjliga tack vare vår tjänst med leverans av visum under samma dag. Comet kan ta emot din ansökan, behandla den och sedan leverera visumet till dig under en och samma arbetsdag. De flesta visumansökningar tar flera dagar att behandla men vissa länder kan utfärda visum så snabbt som inom 24 timmar. Nu behöver du inte skjuta upp arbetsuppgifter eller råka ut för förseningar, oavsett vilken deadline du har.
  5. Ambassadernas öppettider och uppdateringar. Comet skickar ut en veckovis avisering som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från Comet för din affärsverksamhet?

Comet finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

Comet globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. Comet arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info