Global Mobility

Vi gör det enkelt att flytta dina medarbetare

Att förbereda en utlandsflytt är både tidskrävande, besvärligt och dyrt. För att få arbetstillstånd och uppehållstillstånd måste ett stort antal handlingar beställas, översättas och styrkas.

Ju mer exotisk destinationen är, desto omständligare blir ofta processen. Och som du kanske vet är det inte heller helt enkelt att få in utländska medarbetare i Schengenområdet.

Tack vare vårt globala nätverk kan vi hjälpa dig att flytta dina bästa medarbetare runt om i världen. Vårt mål är att ge alla sökande en trygg och smidig resa genom den ofta komplexa ansökningsprocessen.

Vi hjälper dina medarbetare att ordna visumansökningar och översätta och legalisera affärsdokument både inför korta affärsresor och när de ska jobba utomlands under längre perioder.

Kontakta vårt team för global rörlighet

Inget ärende är det andra likt, men vårt team för global rörlighet hjälper dig att skapa en plan som passar dina behov.

Om du låter oss hantera processen får du en samlad kontaktpunkt och bara en enda faktura.

Ta kontakt redan idag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar

  • Vi anpassar både information och process till företagets och den sökandes profil. Vi svarar också på alla frågor och tar reda på mer vid behov.
  • Vi gör en bedömning och ger den sökande vägledning om processen och vilka handlingar som krävs.
  • Vi inhämtar alla nödvändiga dokument från den sökande och förhandskontrollerar dem. Dessutom bokar vi tid för intervjuer och inhämtning av biometriska data om det behövs.
  • Vi lägger ut för alla avgifter hos ambassader och andra instanser och inhämtar arbets- och uppehållstillstånd på den sökandes vägnar.
  • Du får en samlad kontaktpunkt och en enda faktura.

 

Ett nordiskt företag med global närvaro

Tack vare vår långa erfarenhet och våra engagerade medarbetare känner vi till och kan tillgodose alla våra nordiska kunders behov och krav. Våra kunder väljer oss för att vi förstår nordiskt näringsliv och har global räckvidd.

Vi har utmärkta samarbeten med agenter över hela världen som arbetar utifrån samma grundsyn som vi. Därför kan vi samordna och hantera flytten till och från alla delar av världen för medarbetare från alla länder.

Våra kunders behov och krav förändras ständigt, och vi utvecklas i samma takt. Det finns många fall som inte följer någon förutbestämd mall, och vi har nära kontakt med våra kunder för att skräddarsy lösningar som svarar mot deras behov.

”Vi öppnar världen” är inte bara en slogan för oss

Ett av våra projekt består i att hjälpa ett stort internationellt företag att söka visum för medarbetare från hela världen, från Kina till Chicago, till ett land i Afrika. Många av våra kunder är verksamma över hela världen, och för dem är det viktigt att medarbetarna kan jobba i flera länder. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att ta sig dit de behöver.