97%

nöjda kunder
i 25 länder*

*97% Resultatet har uppmätts genom undersökningar som gjorts av riktiga Comet kunder som fullföljt sina beställningar.

“ Allt gick smidigt utan problem. ”

- Kund i Sverige

“ Snabb och bra service ”

- Kund i Sverige

Skillnaden med Comet

Vi är det snabbaste sättet att få ett visum

Den globalt ledande visumagenten med en oöverträffad förmåga att leverera affärs- och andra resvisum för företag och privatpersoner världen  över, på ett säkert, snabbt och bekvämt sätt.

Vi är globalt ledande inom global mobilitet

Vi har över 1600 experter inom invandring och visumfrågor som använder branschledande teknik för att säkerställa att du alltid har rätt juridiska dokument som krävs för resor.

Vi är smidiga, snabba och effektiva.

Strikta att följa de nationella och globala lagar och förordningar som finns för att säkra och skydda dina personuppgifter.

Populära destinationer


Nya Zeeland


Indien


Saudiarabien


Ryssland


Australien


Tjänst med digitalfoton

Comet digitala fototjänst är ett utmärkt sätt att leverera ett digitalfoto för din visumansökan. Du behöver bara ladda upp ett foto och sedan ser våra experter på fototjänsten till att ditt foto uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs för ansökan innan de skriver ut det och skickar in det till ambassaden.

Mer info

Premium Priority

För upptagen för att hinna med dina visumansökningar?  En Premium Priority-specialist från Comet tar hand om hela processen från början till slut och tillhandahåller den expertis som krävs för att garantera att din ansökan godkänns så snabbt som möjligt. Upplev den bekvämlighet och trygghet som du får med Premium Priority, vår högsta nivå av extra personlig och skräddarsydd service.

Mer info

Förhandsgranskning visum

Har du en brådskande visumansökan med en tuff tidsgräns?  Använd Comet tjänst 'Förhandsgranskning av dokument' för att spara värdefull tid.  Erfarna specialister från Comet går igenom och kontrollerar dina dokument för att se till att din ansökan är redo att skickas in eller om det finns uppgifter som måste ändras.

Mer info