Visumskanning

Comet visumskanning gör att du kan känna dig lugn och trygg på dina resor. Vi arkiverar en digital kopia av ditt visum online så att du har tillgång till det dygnet runt från alla platser i världen. Det är tryggt om ditt pass skulle bli stulet, skadat eller om du skulle tappa bort det. Tjänsten 'Visumskanning' kan också hjälpa dig att validera ansökan om du behöver ansöka om ett visum igen.

Fördelar med Comet visumskanning

  1. Support vid nödfall. Säkert och tryggt om ditt pass skulle bli stulet, skadat eller om du skulle tappa bort det.
  2. Digitalt arkiv. Bekvämt och praktiskt i och med att du har direkt tillgång till ditt eller dina visum när som helst, från vilken plats i världen som helst.
  3. Säkerhet. Dina personuppgifter är alltid säkra hos oss. Alla Visumskanning-kopior skickas via säker e-post.

Du kan inkludera tjänsten 'Visumskanning' när du gör din beställning online eller genom att ringa oss på +46 8 662 73 20

Tjänst med digitalfoton

Comet digitala fototjänst är ett utmärkt sätt att leverera ett digitalfoto för din visumansökan. Du behöver bara ladda upp ett foto och sedan ser våra experter på fototjänsten till att ditt foto uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs för ansökan innan de skriver ut det och skickar in det till ambassaden.

Mer info

Premium Priority

Sätt inte era reseplaner i fara. En dedikerad specialist inom Premium Priority kommer att hantera hela processen från början till slut, vilket ger den kompetens som krävs för att din visumansökan ska godkännas så snabbt som möjligt. Upplev säkerheten och bekvämligheten med Premium Priority.

Mer info

Förhandsgranskning visum

Har du en brådskande visumansökan med en tuff tidsgräns?  Använd Comet tjänst 'Förhandsgranskning av dokument' för att spara värdefull tid.  Erfarna specialister från Comet går igenom och kontrollerar dina dokument för att se till att din ansökan är redo att skickas in eller om det finns uppgifter som måste ändras.

Mer info