Översättning

Specialiserade översättare till din tjänst

När du ska söka visum eller lämna in handlingar för legalisering – eller när du vill skicka dokument till utländska mottagare på deras eget språk – är det viktigt att snabbt kunna få hjälp av en professionell och noggrann översättare.

Comet Consular Services samarbetar med ett stort nätverk av auktoriserade översättare med lång erfarenhet av att översätta till och från alla språk du kan tänka dig. Mandarin, hindi, farsi – ingen utmaning är för stor för facköversättarna i vårt nätverk.

Det internationella affärsspråket – översättningar från Comet

Vi erbjuder professionell översättning av affärshandlingar och certifikat i alla tänkbara språkkombinationer. I vårt omfattande nätverk har vi auktoriserade översättare som kan ta hand om alla typer av uppdrag, stora som små, till och från alla språk.

Kontrakt och avtal, intentionsavtal, presentationer och andra stöddokument är ett måste i all internationell handel, och våra översättare har utmärkta kunskaper om teknisk terminologi och branschjargong på alla språk du kan tänka dig.

Vi erbjuder professionella översättningstjänster, både i samband med visumansökningar eller legaliseringsärenden och genom långsiktiga avtal.

image description

Starta ditt översättningsuppdrag

  1. Beställ via InfoBook

    Du kan skapa en beställning och lägga upp dina dokument i InfoBook.

  2. Ta kontakt med vår kundtjänst

    Kontakta Comets kundtjänst för att få veta mer om våra översättningstjänster.

Comet Consular Services

Få åtkomst till InfoBook

InfoBook är vår webbaserade informations- och beställningsplattform. Den är gratis att använda och ger dig som företagskund aktuell och fullständig information om vilka konsulära krav som gäller för ditt resmål. Den kan också användas för att beställa våra tjänster.

Få åtkomst nu