Legalisering

Med rätt att göra affärer – var som helst

Affärsdokument är avgörande för alla förhandlingar och avtal. Dessa dokument kan behöva skickas till utlandet, därav är det avgörande att viktiga tidsfrister möts. I vissa fall måste era handlingar kontrolleras och stämplas av exempelvis den svenska Handelskammaren, Notarius Publicus eller Utrikesdepartementet innan de kan legaliseras hos rätt ambassad.

Att förstå instansernas krav och att besöka dessa kontor kräver tid och resurser som inte alltid finns till.

Comet finns till för att stödja och hantera era legaliseringar, så som exempelvis handelsdokument, juridiska handlingar, registreringar, patentansökningar och andra typer av handlingar. Vi assisterar med legalisering av de dokument som ni behöver för att kunna bland annat ingå avtal i utlandet med visshet om att dokumenten är tillförlitliga och rättsligt korrekta.

Vi hjälper er att få dina dokument legaliserade av rätt instans, så att du tryggt kan verka både på hemmamarknaden och i utlandet. Vi kan också ordna upphämtning av dina handlingar för att få igång processen så fort som möjligt.

image description

Beställ legaliseringstjänster från oss idag

 1. Skapa beställning

  Hitta information om kraven på vår webbplats och gör din beställning via InfoBook eller kontakta vår kundtjänst

  Få åtkomst till InfoBook nu

 2. Skicka dina handlingar

  Samla alla handlingar som krävs och skicka dem till oss tillsammans med en orderbekräftelsen, eller beställ upphämtning via InfoBook.

 3. Få dina legaliserade handlingar

  Vi skickar dig dina legaliserade handlingar med bud eller som rekommenderat brev. Vi kan också skicka dem direkt till utlandet.

Comet Consular Services

Få åtkomst till InfoBook

InfoBook är vår webbaserade informations- och beställningsplattform. Den är gratis att använda och ger dig som företagskund aktuell och fullständig information om vilka konsulära krav som gäller för ditt resmål. Den kan också användas för att beställa våra tjänster.

Få åtkomst nu

Vi fungerar som din representant och hämtar dina handlingar, hanterar all dokumentlogistik och håller kontakten med de nödvändiga instanserna

 • Vi tillhandahåller aktuell information om regler och krav för alla världens länder.
 • Våra legaliseringsexperter vet vilka krav som gäller för alla handlingar. Du behöver alltså inte sätta dig in i vilka och hur många instanser dina handlingar måste kontrolleras av för att uppfylla kraven.
 • Vi kontrollerar att dina dokument uppfyller alla krav.
 • Vi lämnar in dina dokument, lägger ut för alla legaliseringsavgifter och returnerar handlingarna tryggt till önskad adress.
 • Vi erbjuder ”one point of contact” så att du får full överblick över alla avgifter och andra kostnader.
Comet Consular Services expertis, servicenivå och unika förbindelser med ambassader och konsulat garanterar oss och våra kunder en god och mycket pålitlig service i allt som rör legalisering, flytt, översättning och visum. Monica Mascarenhas & Annette Fogt, Visa Consultants, American Express Global Business Travel

Du förhandlar, Comet legaliserar

Vi har erbjudit professionella legaliseringstjänster på den nordiska marknaden sedan 1985. Tack vare våra engagerade och erfarna medarbetare tillgodoser eller överträffar vi kontinuerligt behoven och förväntningarna hos våra nordiska kunder.

Med vårt fokus på konsulära ärenden håller vi oss ständigt uppdaterade om nya regler och bestämmelser och kan ge våra kunder den senaste informationen.

Vår kundtjänst kan svara på alla frågor om legalisering och kraven som ställs. Du kan kontakta oss via e-post, telefon och chatt under våra öppettider.

Våra tjänster omfattar alla aspekter av legaliseringsprocessen till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos Comet är alla VIP-kunder.

Vi är experter på dokumentlogistik och har utmärkta samarbetsrelationer med logistikföretag runt om i världen. Det gör att vi kan erbjuda flexibla lösningar, så som upphämtning och snabba leveranser av dokument överallt i världen.

Specialiserade översättare till din tjänst

Många gånger måste handlingar översättas av auktoriserade översättare. Därför erbjuder vi auktoriserad översättning till och från alla språk om behovet skulle uppstå.

Beställ våra översättningstjänster